Використання методу рідинної хроматографії для визначення коєвої кислоти в косметичному засобі депігментуючої дії - Чуб, О.В.; Губарь, С.М. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2006)
Розроблена методика кількісного визначення коєвої кислоти у тоніку з відбілюючим ефектом методом високоефективної рідинної хроматографії з попередньою пробопідготовкою, що дозволяє контролювати її якість у косметичного засобу депігментуючої дії. Разработана методика количественного определения коевой кислоты в тонике с отбеливающим эффектом методом высокоэффективной жидкостной хроматографии с предварительной пробоподготовкой, что позволяет контролировать ее качество в косметическом средстве депигментирующего действия. The method for the quantitative determination of the kojic acid in the tonic with the bleaching effect has been developed by the HLC with the preliminary assay preparation. It allows controlling its quality in the cosmetic agent with the bleaching action.