Методология анализа формируемых режимов передачи мультимедийного трафика в широкополосных сетях связи - Ластовченко, М.М.; Бернацкая, Ю.Н.; Витвицкий, А.М. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2006)
Рассмотрена методология системного анализа процессов передачи мультимедийного трафика в сетях АТМ в виде многоканальных систем синхронной передачи. Введен интегральный критерий анализа процессов квантования трафика для обеспечения требуемой своевременности его передачи с учетом надежности функционирования. Сущность системного анализа иллюстрируется графиками. Розглянуто методологію системного аналізу процесів передачі мультимедійного трафіку в мережах ATM у вигляді багатоканальних систем асинхронної передачі. Введено інтегральні критерії аналізу процесів квантування трафіку для забезпечення заданої своєчасності його передачі із врахуванням надійності функціонування. Сутність системного аналізу илюструється графіками. The system analysis methodology for multimedia traffic transmission in ATM nets, in the form of multi-channel systems with asynchronous transmission is considered. Integral criteria of analyzing processes of time redundancy distribution for guaranteeing given transmission timeliness and functioning reliability are proposed. The plots illustrate the essence of the system analysis.