Стратегия выбора перспективного варианта развития космической системы ДЗЗ - Даргейко, Л.Ф.; Боднар, Е.Н.; Козлов, З.В.; Федоровский, А.Д. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2006)
Пропонується алгоритм вибору найперспективнішого варіанту розвитку космічної системи ДЗЗ на основі процедури експертного оцінювання та апарату теорії прийняття рішень. Предлагается алгоритм выбора наиболее перспективного варианта развития космических систем ДЗЗ на основе процедуры экспертного оценивания и аппарата теории принятия решений. An algorithm for choosing the most promising variant of the Space Distant Earth Zonding system on the basis of the expertizing procedure and the apparatus of the theory of decision making is suggested.