Про книгу Нормана Наймарка, дослідження геноциду та інше - Шаповал, Ю. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2011)
Рецензія на книгу: Норман М. Наймарк. Геноциди Сталіна. Пер. з англ. В. Старка. – Київ: Видавничий дім «Києво-Могилянська академія», 2011. – 135 с.