Оптимізація портфеля цінних паперів за критерієм корисності - Бурлуцький, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто процес формування портфеля цінних паперів в умовах трансформації економіки України. Запропоновано метод оптимізації структури портфеля за критерієм корисності. ---------- Рассмотрен процесс формирования портфеля ценных бумаг в условиях трансформации экономики Украины. Предложен метод оптимизации структуры портфеля по критерию полезности. ---------- Process of shaping the securities portfolio under conditions of transformations of economy of Ukraine is considered. The method for optimization of structure of portfolio according to the criterion of utility is offered. ----------