Створення архівних підрозділів радянських органів державної безпеки (1920 – початок 1940-х рр.) - Подкур, Р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2011)
Автор на основі маловідомих архівних документів досліджував процес створення та функціонування архівних підрозділів радянських органів державної безпеки (1920 – початок 1940-х рр.) Автор на основе малоизвестных документов исследовал процесс создания и функционирования архивных подразделений советских органов государственной безопасности (1920 – начало 1940-х гг.). Based on little-known documents the author investigated the founding and functioning of archival departments of Soviet state security bodies (1920 – the beginnings of 1940th).