Идентификация знаний в электронных библиотеках - Канищева, О.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2009)
Рассмотрен метод компараторной идентификации как один из логических методов Data Mining для решения задач обработки текстов естественного языка в автоматизированных информационных библиотечных системах. Розглянуто метод компараторної ідентифікації як один із логічних методів Data Mining для розв’язання задач обробки текстів природної мови у автоматизованих інформаційних бібліотечних системах. The method of comparator identification is considered as one the logical methods of Data Mining. It is used to solve problems of processing natural language texts in automatized information library systems.