Використання інтелектуальних технологій для аналізу небезпечних ситуацій на залізничному транспорті - Юхимчук, С.В.; Савчук, Т.О.; Кацман, М.Д. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2009)
Запропоновано використання інтелектуальних технологій для аналізу надзвичайних ситуацій на залізничному транспорті, а також при формуванні рекомендацій керівникам ліквідації швидкоплинних техногенних надзвичайних ситуацій і схеми дій оперативних груп. Предложено использование интеллектуальных технологий для анализа чрезвычайных ситуаций на железнодорожном транспорте, а также при формировании рекомендаций руководителям ликвидации быстротекущих техногенных чрезвычайных ситуаций и схемы действий оперативных групп. Use of intellectual technologies is offered for analysis of extraordinary situations on a rail transport and also for formation of recommendations to the supervisors over liquidation of extraordinary fleeting technogenic situations. Charts of actions of the operative teams in such situations are given.