Дослідження завантаженості мережевих елементів при варіюванні параметрів мережі з технологією MPLS - Кухарєва, О.В.; Кухарєв, С.О. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2009)
Сформульовано задачу дослідження залежності завантаженості мережевих елементів від пропускних спроможностей каналів зв’язку та інтенсивності вхідних потоків. Наведено результати експериментальних досліджень, проведених за допомогою розробленого раніше комплексу. Сформулирована задача исследования зависимости загруженности сетевых элементов от пропускных способностей каналов связи и интенсивности входящих потоков. Приведены результаты экспериментальных исследований, проведенных с помощью ранее разработанного комплекса. A problem of the dependence of network element occupancy on link capacities and input flows intensity is formulated. The results of experimental research carried out using the program system are presented.