Системна методологія моделювання фільтраційних процесів у криволінійних областях з невизначеними ділянками меж - Бомба, А.Я.; Гаврилюк, В.І. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2009)
Систематизовано підхід до розв’язання модельних крайових задач на конформні відображення в областях з невизначеними ділянками меж. Побудовано загальний алгоритм їх чисельного розв’язання. Систематизирован подход к решению модельных задач на конформные отображения в областях с неопределенными участками границ. Построен общий алгоритм их численного решения. An approach to solution of model boundary value problems on conformal mappings in areas with uncertain segments of boundaries is systematized. Also, an algorithm for finding solutions to them is built.