Риси моделей екологічної політики в часі та просторі - Метлова, Л.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розгляд світового досвіду проведення екологічної політики та її результатів дозволив сформувати та систематизувати моделі екополітики з різними ознаками. Визначено дієві для України риси екологічної політики та умови її ефективної реалізації.
---------- На основе мирового опыта проведения экологической политики сформированы и систематизированы модели экополитики с разными признаками. Определены действенные для Украины черты экологической политики и условия её эффективной реализации.
---------- Based on the world experience in realization of ecological policy, the models of ecological policy having different features are built and systemized. The features of ecological policy active in Ukraine and conditions for its effective implementation are defined.
-----------