Феномен масової політичної культури в тоталітарних суспільствах - Головешкіна, К. (Сучасна українська політика. Політики і політологи про неї, 2011)
У статті досліджується явище масової політичної культури в тоталітарних суспільствах та визначаються її основні характерні риси в межах класичної теорії тоталітаризму. This article deals with the phenomenon of mass political culture in totalitarian societies; its basic features are determined within the limits of classic theory of totalitarianism.