Синтез 2-[(3-замещенных-4-оксо-3,4-дигидро[1]бензофуро [3,2-d]пиримидин-2-ил)сульфанил]-N-алкил(арил)ацетамидов - Ильченко, Е.В.; Заремба, О.В.; Шеряков, А.А.; Коваленко, С.Н.; Черных, В.П. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Разработан метод синтеза новых гетероциклических систем — 2-[(3-замещенных-4-оксо3,4-дигидро[1]бензофуро[3,2-в]пиримидин-2-ил)сульфанил]-N-алкил(арил)ацетамидов. Методом жидкофазного параллельного синтеза получены комбинаторные библиотеки CL1 и CL2-[(3-замещенных-4-оксо-3,4-дигидро[1]бензофуро[3,2-d]пиримидин-2-ил)сульфанил]-3-N-алкил(арил)ацетамидов. Розроблено метод синтезу нових гетероциклічних систем — 2-[(3-заміщених-4-оксо-3,4-дигідро[1]бензофуро[3,2-d]піримідин-2-іл)сульфаніл]-N-алкіл(арил)ацетамідів. Методом рідкофазного паралельного синтезу отримані комбінаторні бібліотеки CL1 та CL2 2-[(3-заміщених-4-оксо-3,4-дигідро[1]бензофуро[3,2-d]піримідин-2-іл)сульфаніл]-N-алкіл(арил)-ацетамідів. The synthetic method of new heterocyclic systems — 2-[(3-substituent-4-oxo-3,4-dihydro[1]benzofuro[3,2-d]pyrimidin-2-yl)sulfanyl]-N-alkyl(aryl)acetamides has been developed. Using the parallel solution-phase synthesis the combinatorial libraries CL1 and CL2of 2-[(3-substituent-4-oxo-3,4-dihydro[1]benzofuro[3,2-d]pyrimidin-2-yl)sulfanyl]-N-alkyl(aryl) have been obtained.