Ювілей О.М. Пінчука (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
14 серпня 2007 року виповнюється 70 років з дня народження відомого вченого в галузі хімії елементоорганічних сполук, доктора хімічних наук, професора, завідувача відділу хімії фосфорорганічних сполук ІОХ НАН України Пінчука Олександра Михайловича.