Синтез та фармакологічні властивості диметилових естерів 1-арил-1,2,3-триазол(1H)-4,5-дикарбонових кислот - Перехода, Л.О.; Георгіянц, В.А.; Плис, С.В.; Коваленко, С.М.; Амжад Абу Шарк (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Синтезовані диметилові естери 1 -арил-1,2,3-триазол(1Н)-4,5-дикарбонових кислот. Структура підтверджена методом ЯМР-спектроскопії. Досліджені фізико-хімічні та фармакологічні властивості синтезованих речовин. Синтезированы диметиловые эфиры 1-арил-1,2,3-триазол(1Н)-4,5-дикарбоновых кислот. Структура подтверждена методом ЯМР-спектроскопии. Исследованы физико-химические и фармакологические свойства синтезированных соединений. The dimethyl esters of 1 -aryl-1,2,3-triazol (1H)-4,5-dicarboxylates have been synthesized. The structure has been confirmed by the NMR-spectroscopy method. The pPhysical, chemical and pharmacological properties of the substances synthesized are being discussed.