2-аміно-6-трифторометоксибензотіазол (препарат "Боризол") та супутні йому домішки - Макітрук, B.Л.; Нужа, Ю.О.; Петко, К.І.; Фіалков, Ю.А.; Шаламай, А.С.; Ягупольський, Л.М. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Викладено результати досліджень, проведених при промисловому впровадженні нейропротекторного препарату “Боризол” — 2-аміно-6-трифторометоксибензотіазолу. Виділено та охарактеризовано всі домішки, що утворюються в процесі виробництва цього препарату. Изложены результаты исследований, проведенных при промышленном внедрении нейропротекторного препарата “Боризол” — 2-амино-6-трифторметоксибензтиазола. Выделены и охарактеризованы все примеси, образующиеся в процессе производства этого лекарственного препарата. The results of the research carried out while industrial introducting the neuroprotective medicine “Borizole” — 2-amino-6-trifluoromethoxybenzothiazole, have been given. All admixtures forming in the process of manufacture of this medicine have been isolated and characterized.