Синтез и свойства этил 6-арил-3-метил-6,7-дигидро-5Н-[1,2,4]триазоло[3,4-b][1,3,4]тиадиазин-7-карбоксилата - Демченко, А.М.; Янченко, В.А.; Гутов, А.В.; Чернега, А.Н.; Лозинский, М.О. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Конденсацией 4-арилиденамино-5-метил-4Н-1,2,4-триазол-З-тиолов с этилхлорацетатом синтезирован ряд производных 6-арил-3-метил-6,7-дигидро-5Н-[1,2,4]триазоло[3,4-b][1,3,4] тиадиазин-7-карбоксилата. Строение полученных соединений было доказано методами спектроскопии ПМР и рентгеноструктурного анализа. Конденсацією 4-ариліденаміно-5-метил-4Н-1,2,4-триазол-З-тіолів з етилхлорацетатом синтезовано ряд похідних 6-арил-3-метил-6,7-дигідро-5Н-[ 1,2,4]триазоло[3,4-b][1,3,4]тіадіазин-7-карбоксилату. Будова останніх була доведена методами спектроскопії ПМР і рентгеноструктурним аналізом. By the condensation of 4-arylideneamino-5-methyl-4H-1,2,4-triazole-3-thioles with ethyl chloracetate a number of 6-aryl-3-methyl-6,7-dihydro-5H-[1,2,4] triazolo[3,4-b][1,3,4]thiadiazine-7-carboxylate derivatives has been synthesized. The structure of the compounds obtained has been proven by the NMR spectroscopy and X-ray single crystal diffraction analysis.