Получение 3,5-дизамещенных 2-ациламинотиазоло[2,3-b]тиазолиевых солей на основе амидофенацилирующих реагентов - Баля, А.Г.; Броварец, В.С.; Драч, Б.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
Продукты взаимодействия амидофенацилирующих реагентов сначала с дитиокарбаматом аммония, а затем с α-галогенокарбонильными соединениями удалось превратить в неизвестные ранее 2-ациламинотиазоло[2,3-b]тиазолиевые соли. Продукти взаємодії амідофенацилюючих реагентів спочатку з дитіокарбаматом амонію, а потім з α-галогенокарбонільними сполуками вдалося перетворити на невідомі раніше 2-ациламінотіазоло[2,3-b]тіазолієві солі. The reaction products of the amidophenacylating reagents have been successfully transformed into the previously unknown 2-acylaminothiazolo[2,3-b]thiazolium salts with the help of ammonium dithiocarbamate at first and then with α-halogenocarbonyl compounds.