XXI Українська конференція з органічної хімії - Лозинський, М.О.; Шермолович, Ю.Г.; Пашинник, В.Ю. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2007)
XXI Українська конференція з органічної хімії відбулась 1-5 жовтня 2007 року в м. Чернігові на базі Чернігівського державного технологічного університету та Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Г.Шевченка. У конференції взяли участь біля 300 учасників з усіх регіонів України та зарубіжні гості (Росія, Бєларусь, Франція, Латвія).