Кар’єра І. Битневського в контексті історії спецслужб радянської України - Вронська, Т.; Лясковська, С. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2011)
У статті автори досліджують життєвий шлях Ісидора Битневського — начальника навчального закладу НКВС–МВС–МДБ–КДБ УРСР. В статье авторы исследуют жизненный путь Исидора Битневского — начальника учебного заведения НКВД–МВД–МГБ–КГБ УССР. The authors investigated the life story of I. Bitnevskiy, the head of educational institution of NKVD–MVD–MGB–KGB of UkSSR.