Імуномодулюючі властивості нових фенілсульфонільних похідних піримідинових та піразоло[1,5-а]піримідинових основ - Метелиця, Л.О.; Чарочкіна, Л.Л.; Могилевич, С.Є.; Сливчук, С.Р.; Броварець, В.С.; Драч, Б.С. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2008)
Вивчено імуномодулюючий вплив нових фенілсульфонільних похідних піримідинових та піразоло[1,5-а]піримідинових основ на клітинні і гуморальні реакції та неспецифічну резистентність організму мишей. Изучено иммуномодулирующее влияние новых фенилсульфонильных производных пиримидиновых и пиразоло[1,5-а]пиримидиновых оснований на клеточные и гуморальные реакции, а также неспецифическую резистентность организма мышей. Influence of new phenylsulfonyl derivatives of pyrimidines and pyrazolo[1,5-a] pyrimidines bases on the cellular and humoral reactions and non-specific resistance of the mouse’s organism has been studied.