Принципи оцінки економічної ефективності інвестиційних проектів - Кирилова, Л.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто підходи щодо головної мети інвесторів. Виконано аналіз пропозицій дослідників по врахуванню принципів оцінки ефективності реальних інвестицій. Сформовано принципи оцінки ефективності інвестиційних проектів.
--------- Рассмотрены подходы относительно главной цели инвесторов. Выполнен анализ предложений исследователей по учету принципов оценки эффективности реальных инвестиций. Сформированы принципы оценки эффективности инвестиционных проектов.
---------- The article consideres the approaches in regard to the main purpose of investors. The reseachers’ proposals on taking into consideration the principles of assessment of real investments efficiency are analyzed. The principles of assessment of investment projects efficiency are formulated.
----------