Серце віддаю Криму (до 75-річчя академіка НАН України Миколи Васильовича Багрова) - Токарев, Ю.Н. (Вісник НАН України, 2012)
26 жовтня цього року виповнилося сімдесят п’ять років з дня народження ректора Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, голови Кримського наукового центру НАН України та МОНмолодьспорт України, відомого вченого в галузі економічної та соціальної географії, Героя України академіка НАН України — Миколи Васильовича Багрова.