Видавництво «Наукова думка» Національної академії наук України - Алєксєєнко, І.Р. (Вісник НАН України, 2012)
У листопаді 2012 р. виповнюється 90 років від часу утворення Видавництва «Наукова думка» Національної академії наук України.