Володимир Олександрович Пащенко (Філософські обрії, 2010)
У понеділок, 19 квітня 2010 року, в Києві у віці 62-х років пішов із життя Володимир Олександрович Пащенко. Помер професор, завідувач кафедри, який 18 років працював на посаді ректора Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка.