Іноземні інвестиції в економіці України - Філіпішин, І.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Розглянуто інвестиційну діяльність як визначальний фактор економічного зростання будь-якої країни. Тому питання її активізації є особливо актуальним для України на сучасному етапі її розвитку. Визначено основні умови, що сприяють покращенню інвестиційного клімату.
---------- Рассмотрена инвестиционная деятельность как определяющий фактор экономического роста любой страны. Поэтому его активизация особенно актуальна для Украины на современном этапе ее развития. Определены основные условия, оказывающие содействие улучшению инвестиционного климата.
---------- Investment activity is considered as a determining factor of economic growth in any country. That’s why its activation is especially important for Ukraine at the present stage of its development. The basic conditions are defined which provide support to improvement of the investment climate.
----------