Рецензія на монографію автора Соколової Л.В. «Теорія і практика адаптації підприємств до мінливого бізнес-середовища» - Амоша, О.І. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Рецензія на монографію:Рецензія на монографію автора Соколової Л.В. «Теорія і практика адаптації підприємств до мінливого бізнес-середовища»: Монографія / НАН України. Ін-т економіки пром-сті. – Донецьк, 2009.
----------