Тіонітрити: біологічні властивості та використання в медицині - Борисевич, А.М.; Брицун, В.М.; Лозинський, М.О. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2008)
Розглянуті і проаналізовані методи синтезу, біологічні властивості тіонітритів та використання їх у медицині. Рассмотрены и проанализированы методы синтеза, биологические свойства и использование в медицине тионитритов. The synthetic methods, biological properties and application of thionitrites in medicine have been considered and analysed.