Каталітичні і некаталітичні реакції ароматичних солей діазонію з алкенами у присутності нуклеофілів - Грищук, Б.Д.; Горбовий, П.М.; Барановський, В.С.; Ганущак, М.І. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2008)
В огляді узагальнено та систематизовано дані досліджень каталітичних і некаталітичних реакцій ароматичних солей діазонію з алкенами у присутності нуклеофілів і розглянуті їх імовірні механізми. В обзоре обобщены и систематизированы данные исследований каталитических и некаталитических реакций ароматических солей диазония с алкенами в присутствии нуклеофилов и рассмотрены их вероятные механизмы. The research data of catalytic and non-catalytic reactions of diazonium aromatic salts with alkenes in the presence of nucleophiles have been generalized and systematized in the review and their probable mechanisms have been considered.