Розробка методик ідентифікації нового антигіперглікемічного фармакологічного засобу, створеного на основі діакамфу та метформіну - Мерзлікін, С.І.; Подгайний, Д.Г. (Журнал органічної та фармацевтичної хімії, 2008)
Розроблені методики ідентифікації нового антигіперглікемічного фармакологічного засобу, створеного на основі діакамфу та метформіну з використанням методів тонкошарової хроматографії, спектрофотометрії та хімічних реакцій, які є придатними у процесі стандартизації його якості. Разработаны методики идентификации нового антигипергликемического фармакологического средства, созданного на основе диакамфа и метформина с использованием методов тонкослойной хроматографии, спектрофотометрии и химических реакций, которые являются приемлемыми в процессе стандартизации его качества. The identification methods for a new antihyperglycemic pharmacological remedy created on the basis of diacamf and metformin have been developed using the methods of thin-layer chromatography and spectrophotometry and chemical reactions, which are suitable in the process of its quality standardization.