Аналіз процесів промислового розвитку України - Кулик, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Проведено аналіз сучасного промислового розвитку України на основі системи національних рахунків. Системний аналіз промислового розвитку включає розгляд агрегованої галузі “промисловість”, а також інших галузей, що складають її, у контексті всієї економіки України, у регіональному та інституційному розрізі.
---------- Проведен анализ современного промышленного развития Украины на основе системы национальных счетов. Системный анализ промышленного развития включаерассмотрение агрегированной отрасли “промышленность”, а также других отраслей, которые составляют ее, в контексте всей экономики Украины, в региональном и институциональном разрезе.
---------- The analysis of current industrial development of Ukraine is conducted on the basis of national accounts. System analysis of industrial development includes consideration of an aggregated branch “industry” and other branches, which constitute it, in the context of the whole economy of Ukraine in the regional and institutional aspects.
----------