Динаміка відображення української академічної періодики в електронному просторі - Діденко, Ю.В.; Язвинська, М.В. (Вісник НАН України, 2012)
У статті викладено результати моніторингу представлення журналів НАН України в електронному просторі в 2011–2012 рр. Проаналізовано загальнодоступні ресурси: сайти Президії НАН України, Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського, науково-дослідних інститутів НАН України, власні сторінки журналів та сайти закордонних видавництв. В статье рассмотрены результаты мониторинга представления в электронном пространстве журналов НАН Украины в 2011–2012 гг. Проанализированы общедоступные ресурсы: сайты Президиума НАН Украины, Национальной библиотеки Украины имени В.И. Вернадского, научно-исследовательских институтов НАН Украины, собственные страницы журналов и сайты зарубежных издательств. In the article the results of monitoring of presentation in electronic space of journals of NAS of Ukraine in 2011–2012 are reflected and expounded. The popular resources: sites of Presidium of NAS of Ukraine, The Vernadsky National Library of Ukraine, research institutes of NAS of Ukraine, own pages of journals and sites of oversea publishing houses are analyzed.