Виставка Одеського державного історико-краєзнавчого музею: Хотинська війна. До 390-річниці битви козацького війська під Хотином у 1621 р. - Ґава, О. (Чорноморська минувшина, 2011)
До уваги читачів пропонується інформація про виставку “Хотинська війна. До 390-річниці битви козацького війська під Хотином у 1621 р.” Одеського історико-краєзнавчого музею, й зокрема, про унікальну її родзинку – оригінальну зброю й ікони XVІІ ст. Вниманию читателей предложена информация о выставке “Хотинская война. К 390-й годовщине битвы казацкого войска под Хотином в 1621 г.”, организованной Одесским историко-краеведческим музеем. Особенное внимание уделяется таким уникальным особенностям выставки как оригинальное оружие и иконы XVІІ ст. The attention of readers is drawn to the information on exhibition "Khotyn War. To 390-th anniversary of Cossack army battle near Khotyn, 1621 ", offered to public by Odesa Museum of History Local Lore, and in particular on a such unique piquant of it as original cannons and icons of the XVІІ c.