Відкриття меморіальної дошки видатному історику Південної України Анатолію Бойко (Чорноморська минувшина, 2011)
20 травня 2011 р. в Запоріжжі відбулось відкриття меморіальної дошки, присвяченої пам’яті видатного історика Південної України, д.і.н., професора Анатолія Васильовича Бойка, який пішов з життя 27 грудня 2010 р.