Особливості словотвору в західноукраїнському варіанті літературної мови - Матвіяс, І. (Українська мова, 2011)
У статті розглянуто системні словотвірні процеси і поодинокі лексикалізовані утворення в західноукраїнському варіанті літературної мови, які відрізнялися від таких у загальноукраїнській літературній мові. The article focuses on the system word building processes and individual lexical word building in the West Ukrainian variant of literary language, which differ from word building in the commen Ukrainian variant of literary language.