Проблемы развития добычи угля на шахтах Донецкой области - Логвиненко, В.И.; Гринев, В.Г. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Пропонується методологія визначення рівня виробництва вугільної продукції з максимальним прибутком або мінімальними збитками на дотаційних підприємствах. Дана проблематика проілюстрована на прикладі динаміки результатів розрахунків у період 1998-2003 рр. по вугільній галузі Донецької області.
---------- Предлагается методология определения уровня производства угольной продукции с максимальной прибылью либо минимальными убытками на дотационных предприятиях. Данная проблематика проиллюстрирована на примере динамики результатов расчетов в период 1998-2003 гг. по угольной отрасли Донецкой области.
---------- Methodics is offered to estimate production of coal products with a maximum profit or minimum losses for enterprises receiving subsidies. The problems are illustrated on the example of dynamics of estimation of the coal industry in the period 1998-2003.
----------