Термінопоняття “кримінальне право” як системотворче в юридичній термінології - Василькова, Л. (Українська мова, 2011)
У статті простежено функціонування термінопоняття “кримінальне право” як системотворчого в юридичній термінології; розглянуто кореляцію “кримінальний” — “карний” — “злочинний” In the article a function of term criminal law as a creative system in the legal terminology is observed and the cross correlation of the concepts “criminal” — “penological” — “maledictionficent” is examined.