Міжнародна конференція, присвячена 60-й роковині від дня народження та 5-й річниці дня пам’яті професора Іштвана Удварі (1950–2005) - Барань, Є. (Українська мова, 2011)
25–26 травня 2010 року кафедра української і русинської філології Ніредьгазької вищої школи (Угорщина) організувала міжнародну конференцію, присвячену світлій пам’яті засновника і першого завідувача цієї кафедри професора Іштвана Удварі (1950–2005).