Наукові обшири відомого вченого - Білоусенко, П. (Українська мова, 2011)
Рецензія на книгу: В.В. Ґрещук. Студії з українського мовознавства: Вибрані праці / Упор. Р. Бачкур. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2009. – 520 с. Book review on: V.V. Greshchuk. Studiyi z ukrains’koho movoznavstva: Vybrani pratsi / Upor. R. Bachkur. — Іvano-Frankivsk: Міsto NV, 2009. — 520 s.