Комплексне дослідження використання діалектів у мові української художньої літератури - Коваленко, Б. (Українська мова, 2011)
Рецензія на монографію: Ґрещук В. Південно-західні діалекти в українській художній мові. Нарис [Текст] / Василь Ґрещук, Валентина Ґрещук. – Івано-Франківськ: Видавництво Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, 2010. – 309 с. Book review on: Greshchuk V. Pivdenno-zachidni dialekty v ukrains’kiy chudozhniy movi. Narys [Text] / Vasyl’ Greshchuk, Valentyna Greshchuk. — Ivano-Frankivs’k: Vydavnytstvo Prykarpats’koho natsional’noho universytetu imeny Vasylya Stefanyka, 2010. — 309 s.