Міжнародна наукова конференція «Категорії дієслівної множинності у слов’янських та неслов’янських мовах (синхронія і діахронія)» - Соколова, С. (Українська мова, 2011)
23 червня 2010 р. у м. Охріді (Македонія) у Конгрес-Центрі університету Святих Кирила і Мефодія (Скопье) відбулася зазначена наукова конференція, в якій взяли участь члени Комісії з аспектології Міжнародного комітету славістів та гості.