Інноваційна стратегія розвитку вугільної промисловості Донецької області - Близнюк, А.М.; Коніщева, Н.Й. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Проаналізовано тенденції трансформації вугільної промисловості Донецької області з урахуванням інноваційної складової. Проведено порівняльний аналіз прогнозів розвитку галузі. Здійснено прогноз показників діяльності паливно-енергетичного комплексу та на цій основі розроблено пропозиції щодо формування стратегії розвитку вугільної промисловості Донецької області.
---------- Проанализированы тенденции трансформации угольной промышленности Донецкой области с учетом инновационной составляющей. Проведен сравнительный анализ прогнозов развития области. Осуществлен прогноз показателей деятельности топливно-энергетического комплекса и на этой основе разработаны предложения относительно формирования стратегии развития угольной промышленности Донецкой области.
---------- The trends in transformation of the coal industry in the Donetsk region are analyzed taking into account the innovation component. A comparative analysis of forecasts as for development of the region is made. The forecast of the fuel and energy complex performance figures is made that underlies the proposals to form the strategy for the coal industry development in the Donetsk region.
----------