"Граматичні читання — VI" - Бардукова, Г.; Ситар, Г. (Українська мова, 2011)
3–4 лютого 2011 року на філологічному факультеті Донецького національного університету відбулася Міжнародна наукова конференція «Граматичні читання — VI», організована, — за підтримки й у співпраці з Інститутом української мови HAH України та Інститутом мовознавства імені О.О. Потебні HAH України, — кафедрою української мови та прикладної лінгвістики ДонНУ на чолі із завідувачем — координатором і натхненником заходу — д. філол. н., проф. А.П. Загнітком. Another (the 6th ) International conference was held 3-4 February 2011 at the Faculty of Philology of Donetsk National University. The program included readings were 152 reports, which gave the leading scientists of research institutions, universities and institutes of Ukraine, Russia, Belarus, Poland and Serbia.