Міжнародна наукова конференція «Наукова спадщина О.О. Потебні в слов’янському культурному просторі» - Лазаренко, О. (Українська мова, 2011)
27–28 жовтня 2010 року у Києві відбулася міжнародна наукова конференція «Наукова спадщина О.О. Потебні в слов’янському культурному просторі», приурочена до 175-річчя з дня народження славетного українського вченого-філолога.