Мовний поступ у вищій освіті - Березовенко, А. (Українська мова, 2011)
Рецензія на навчальний посібник: З. Мацюк, Н. Станкевич Українська мова професійного спрямування: Навчальний посібник. — К.: Каравела, 2006. — 352 с. Book review on: Z. Matsiuk, N. Stankevych. Ukrayinska mova profesiynogo spryamuvannya: Navchl’nyi posibnyk/ — K.: Karavela, 2006. — 352 s.