Іван Франко та Евгений Желехівський: амплітуда взаємин - Нахлік, Є.; Нахлік, О. (Українська мова, 2011)
У статті висвітлено найширший (відомий авторам) спектр наукових та особистих стосунків між І. Франком та Е. Желехівським (Франкове постачання матеріалів для «Малоруско-німецкого словаря», листування, взаємні відгуки). The article reveals the widest (known to authors) range of scientific and interpersonal relationships between I. Franko and E. Zhelekhivsky (Franko’s supplying of materials for the «Ukrainian-German Dictionary», correspondence and a mutual comments).