Математична модель територіальної цінової рівноваги - Цюпко, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2005)
Обговорюються теоретичні аспекти існуючої регіональної політики цін на зерно і зернопродукти. Для цих цілей будується економічна структура, заснована на поняттях моделі територіальної цінової рівноваги.
--------- Обсуждаются теоретические аспекты существующей региональной политики цен на зерно и зернопродукты. Для этих целей строится экономическая структура, основанная на понятиях модели территориального ценового равновесия.
---------- Theoretical aspects of current regional policy of prices on grain and grain products are considered. With this purpuse an economic structure is created that is based on the notion of the model for territorial price equilibrium.
----------