Особливості синтаксису в західноукраїнському варіанті літературної мови - Матвіяс, І. (Українська мова, 2011)
У статті розглянуто особливості синтаксису, якими західноукраїнський варіант літературної мови відрізнявся від загальноукраїнської літературної мови. The article focuses on the peculiarities of syntax in the West Ukrainian variant of literary language, which differ from syntax in common literary language.