Кодифікація багатозначних лінгвістичних термінів у словниках цитатного типу - Ляшук, Н. (Українська мова, 2011)
У статті окреслено основні вимоги до термінологічної дефініції, вироблено рекомендації щодо узгодження авторських дефініцій багатозначних лінгвістичних термінів із уже кодифікованими в лексикографічних джерелах. Запропоновано робочу статтю цитатного словника лінгвістичних термінів на матеріалі лексикографічних праць та сегментів метамови вітчизняних і зарубіжних лінгвістів. The article describes the basic requirements for terminology definitions, harmonization recommendations of polysemous linguistic term’s definitions with the already codified in the lexicographical sources. An article of the quote vocabulary of terms based on linguistic lexicographical works and segments of native and foreign linguists was proposed.