Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із соціолінгвістики - Ригованова, В. (Українська мова, 2011)
Наукове життя Горлівського державного педагогічного інституту іноземних мов у березні 2011 року було означене важливою подією: 15–16 березня відповідно до наказу МОН України відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових досліджень із соціолінгвістики.